Fotografiranje apartmajev Vile Vita v Kranjski Gori

Fotografiranje apartmajev v Kranjski Gori je potekalo v novo nastalem hotelu Vile Vita. Poleg tega, da je zgrajena na eni izmed najlepših lokacij, v srcu Kranjske Gore, kjer so na vse strani čudoviti razgledi, je zgrajena tako, da se lepo vklaplja v okolico.
​Prav nič kičast hotel je opremljen z natančnostjo in kakovostnimi materiali, kar se čuti pri vsakem koraku. Ustvarjen je bil z mislijo, naj se gost počuti kot doma in nikjer ni opaziti prehodnosti in hladnosti, ki je pogosto prisotna v hotelih. Veliko majhnih podrobnosti in praktičnih rešitev se pokaže šele, ko gost začne v njem živeti, kar kaže na izkušenost in pozornost gostitelja.
Največji izziv fotografiranja apartmajev v veliki Vili Vita je bil v iskanju bolj dinamičnih kompozicij in različnih pogledov, ki bi vsak apartma predstavili v drugačni luči.
Vnašanje raznolikosti je tako potekalo z izbiro nenavadnih kompozicij, pripravo prostora (slike, rože, svečke ipd.) ter uporabo luči v prostoru. Tako je nastal dovolj širok izbor fotografij, ki omogoča veliko prilagodljivosti in izbire pri objavljanju.