Spremembe na strani vilinie.com

Stran vilinie.com sem v zadnjem tednu temeljito prenavljala. Čas je že bil za novo galerijo s fotografijami, ki so nastale v letošnjem letu, za nove primerjave fotografij in tudi za nov izgled.
Najprej sem prenovila izgled galerije, ki zdaj prikazuje večje fotografije in je temnejša, tako da lahko vsak v miru pogleda vse, kar ga zanima. Fotografij je kar precej, saj je bilo lepih interierov tudi kar precej. Poleg tega se razlikujejo glede na opremljenost prostora, velikost in komplekstnost prostorov ipd.
Ločeno si lahko ogledate več galerij: arhitekturno fotografijo, fotografijo interierja in fotografijo poslovnih in komercialnih prostorov.

Končno sem našla tudi prej-potem prikaz, ki mi je všeč in je dovolj prilagodljiv, da ga uporabim na strani. Prej – potem stran si zdaj lahko ogledate na nov način, dodala pa sem tudi nove primere.

Tudi FAQ stran se veča. Marsikateri odgovor se nahaja tam, če pa imate kakšno bolj specifično vprašanje, na katerega še nisem odgovorila, pa mi brez skrbi pišite.