Video od začetka do konca

Video ima poleg svoje umetniške vrednosti danes ob fotografiji svoje mesto tudi v fotografiji nepremičnin, oglaševanju, prodaji. Ob širjenju znanja in tehnologije je biti drugačen, kreativen tisto, kar pritegne. Obvladovanje številnih tehnik in področij video produkcije je pri nas splošna zahteva zaradi finančnih, logističnih in časovnih razlogov. Caligo fx je fantastičen tako v samem procesu snemanja, kot v obdela […]

Caligo fx

 

 

 

Video ima poleg svoje umetniške vrednosti danes ob fotografiji svoje mesto tudi v fotografiji nepremičnin, oglaševanju, prodaji. Ob širjenju znanja in tehnologije je biti drugačen, kreativen tisto, kar pritegne. Obvladovanje številnih tehnik in področij video produkcije je pri nas splošna zahteva zaradi finančnih, logističnih in časovnih razlogov. 

 

Caligo fx je fantastičen tako v samem procesu snemanja, kot v obdelavi videa, odličnem poznavanju sodobnih tehnik in pristopov s kombinacijo 3D modeliranja in motion design ustvarjanja. S trajnim kakovostnim delom dokazuje svoje zaupanje. Caligo Fx ponuja brezplačne tutoriale in produkte ter kakovostno izdelavo videa za različne priložnosti.