Fotografiranje Captain’s Lodge v Bohinju

Fotografiranje počitniške hiške Captain’s Lodge je potekalo v Bohinjski Bistrici. Hiška je bila prenovljena v zasebno oazo na odlični lokaciji, od koder je samo korak do vsega, kar gost potrebuje: pekarna, kavarna, trgovina, obenem pa je odlično izhodišče z dobrimi povezavami za aktivnosti kot so plavanje, kolesarjenje, smučanje. Velika terasa je idealna za počitek, jakuzzi pa za hlajenje in razvajanje v poletni vročini. Terasa nudi tudi možnost peke na žaru. Hiška je postavljena tik ob reko, ki nastanitvi daje tudi svoje ime. Kuhinja je prenovljena in del odprtega prostora z jedilnico in dnevno sobo. Prav tako so nove spalnice in kopalnica. Povsod je glavni material les, naravni material, ki je zdrav in deluje pomirjujoče.

Prostori so svetli, osvetljava pa premišljena in raznolika, s čimer se prilagaja potrebam gosta. Gostiteljica je prostore odločno pripravila na fotografiranje in izpostavila vse prednosti nastanitve. 

 

 

 

 

 

 

Nove fotografije so že zamenjale fotografije, ki so jih v začetku uporabljali za trženje nastanitve. Prenovljena galerija s profesionalnimi fotografijami kaže nastanitev v luči, ki si jo zasluži.