Prazna spalnica ali homestaging

Homestaging spada k promociji nepremičnine za prodajo ali oddajo. Lahko gre za ureditev prostora “iz nule”, torej za opremljanje popolnoma praznega prostora ali pa za preureditev oz. poživitev sobe. Omogoča nam, da smo na tekočem s sodobnimi trendi na področju notranje opreme, ne da bi nam bilo treba slediti samemu področju in vedno najde cenovno najugodnejše rešitve, saj so strokovnjaki, ki se ukvarjajo z njim, zelo dobro seznanjeni z vso ponudbo, ki je na voljo v trgovinah.

Kot fotografinja, ki želi prostor vedno predstaviti v najboljši luči, homestaging vedno priporočam. Prazna soba namreč lahko deluje velika, vendar si v njej težko predstavljamo vse funkcionalnosti, ki bi jih lahko imela v našem domu:

Prazna soba nam sicer da informacijo o velikosti prostora, njegovi umeščenosti v objektu in svetlosti glede na razporeditev in velikost oken, vendar največkrat to ni dovolj. Lepo opremljena soba gostu tudi pokaže, da bo bival v novem, sodobnem okolju, kar je želja večine, ko si ogledujejo fotografije prostorov na spletu in mu obenem tudi da idejo, kako si lahko sam ugodno in kakovostno opremi svoje novo bivališče.