Eno leto vilinie.com

Eno leto vilinie.com

Minilo je leto, kar stoji stran vilinie.com, stran namenjena fotografiji bivalnih in komercialnih prostorov, kar je redka specialnizacija v slovenskem prostoru.

Preteklo leto je bilo polno novih poznanstev in doživetij, ki se zgodijo pri uvajanju višjega standarda prodaje in oddaje nepremičnin tako na področju bivanja, kot v turizmu in ostali komercialni dejavnosti, ki so mi bila v posebno veselje. Na žalost kakovostna fotografija še vedno ni norma, standard ponudbe nepremičninskih agencij in agentov, se pa močno profesionalizira področje turizma, kjer se ljudje zavedajo kako pomembna je fotografija pri oglaševanju.

Blog bo še vedno usmerjen v arhitekturno fotografijo in fotografijo interierov, poln primerov fotografiranja s terena in z večjim poudarkom na pripravi prostorov, saj je le-to ključnega pomena za kakovostno fotografijo.

V pripravi so tudi razširjene smernice za pripravo prostorov, ki bodo vsakomur zagotovile čimvečje število vrhunskih fotografij svojega prostora, dekorja in dejavnosti v njem.